Beauty

Essence Holo Rainbow nail polish

Het heeft me een erg lange tijd geduurd, maar ik heb eindelijk de Essence Holo Rainbow nagellakjes uit geprobeerd. Ik heb ze al erg lang in huis maar op een of andere manier lukte het me gewoon echt niet om deze review bij elkaar te krijgen. Toch is het me gelukt en kan ik eindelijk deze prachtige nagellakjes aan jullie laten zien!

Ik heb alle 5 de kleuren van de Holo Rainbow lijn mee genomen en getest. Maar wat is holo nou eigenlijk? Holo is een afkorting van holografisch. Of in de nagellak wereld ook wel ‘shifting rainbows’ genoemd. Of te wel als je de nagellak beweegt, veranderen de glitters van kleur en zo heb je dus alle kleuren van de regenboog op je nagels in glittervorm! Klinkt geweldig toch?! Ik ben er in ieder geval al groot fan van, dus toen ik deze nagellakjes tegen kwam moest ik ze ook gewoon hebben.

01 Hello Holo

De eerste kleur is eigenlijk de basis holografisch nagellak die het meest voor komt. Een zilver uitziende lak met de holografische glitters erin. Doordat er in deze nagellak naar mijn idee de meeste holo glitter zat, was deze ook het moeilijkste vast te leggen, maar wel het mooiste en meest glitterende.

02 holo maniac

Verrassende genoeg is er ook een groene holo lak, een kleur die ik eigenlijk niet zo snel verwacht had in deze lijn. Deze lak heeft dus als basis lak groen en daar doorheen zitten de holo glitters. Ik denk door de kleur was deze een stuk makkelijker te fotograferen en zo zie je op deze foto ook een stuk beter de holografische glitters op m’n nagels.

03 Holo rocks

Holo rocks is een mooie donker blauwe kleur. Dit is de enige kleur waarbij ik de holografische glitter een beetje vond wegvallen jammer genoeg. Ook was dit de enige kleur die niet geheel mooi dekte in 2 laagjes.

04 Holo Love

Een mooie klassieke licht roze kleur, waar ook de holografisch glitter weer mooi tot z’n recht komt.

05 holo fever

De paarse kleur uit de collectie. Jammer genoeg vind ik deze bijna indentiek aan 01 Hello Halo. Als je de 2 potjes ook naast elkaar houd is er bijna geen kleur verschil te zien jammer genoeg.

De kleuren en glitters van deze nagellak is echt betoverend en magisch mooi. In elk licht hebben je nagels weer een andere kleur. Het aanbrengen gaat verbazingwekkend makkelijk. Op elke swatch draag ik maar 2 lagen nagellak. Het enige waar ik niet zo over te spreken ben is de kwaliteit van de nagellak. Het kan ook weer aan mijn nagels liggen, maar binnen 1 dag begon de lak al los te laten. En dan bedoel ik niet een klein hoekje aan de rand van je nagel, nee gewoon in 1 keer de halve nagel eraf. Erg jammer omdat het zulke mooie kleuren zijn!

Kruidvat €2.89

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.