Beauty, Tags

Happy Lips Appreciation Day!

Vandaag is het Lips Appreciation Day! Zoals jullie onderhand wel weten is lipstick m’n favoriete soort make-up en heb daar ook het meest van in m’n collectie. Vandaag leek het me dus de perfecte gelegenheid om The Lipstick Tag in the vullen en mijn favorieten lipsticks met jullie te delen!

1. Hoeveel lipsticks heb jij in je collectie?

Hoeveel precies, geen idee.. Te veel om te tellen! Ook veel verschillende soorten, zoals liquid lipsticks, lippotloden, chubbby sticks, lippoeder en natuurlijk de klassieke soort lipstick.

2. Hoe berg je jouw lipsticks op?

In een laatje van een ikea kastje waar ik al m’n make-up in bewaar. Op dit moment ligt alles door elkaar en moet ik er zeker is een logisch opberg manier voor gaan maken.

3. Wat was je allereerste lipstick en hoe oud was Je toen?

Mijn eerste lipstick was denk ik zo’n standaard setje lipsticks, die bijna geen kleur afgaven van de Intertoys. Toen ik dit zelf mocht aan dragen was ik denk ik zo’n jaar. Maar alleen thuis als ik aan het spelen was!

4. Heb je wel eens een lipstick opgemaakt en zo ja welke?

Nee nog nooit. Maar m’n Catrice Ultimate Colour The Nuder The Better komt ondertussen wel erg in de buurt!

5. Wat is je lievelingslipstick en welke heeft het mooiste hulsje?

Mijn favoriete lipstick is de Catrice Ultimate Colour The Nuder The Better. De lipstick met de mooiste verpakking die ik heb is denk ik m’n fel rode rituals lipstick. Heel eerlijk gezegd heb ik eigenlijk niet echt lipsticks met een hele mooie verpakking. Bijna allemaal hebben ze een standaard zwarte huls.

6. Wat is je lievelings budgetlipstick?

De essence long lastings! Blijven lang zitten, hebben neutrale kleurtjes en ook wat heftigere en spannendere kleuren.

7. Welke lipstick draag je het meest in het dagelijks leven? Bijvoorbeeld naar school of naar het werk.

Heel eerlijk gezegd draag ik naar werk bijna nooit echt een lipstick. Vaak draag ik dan liever een getinte lipbalsem. Als ik wel een x lipstick draag naar werk is dat vaak een velvet stick van essence. Blijven lekker lang zitten en makkelijk mee te nemen!

8. Voor welke lipstick heb je de meeste moeite gedaan om hem te krijgen?

Nog nooit. Ik heb dan ook (nog) niet echt bijzondere of duurdere lipsticks in m’n collectie zitten.

9. Wat is je grootste lipstick miskoop en waarom?

Genoeg! Soms bestel ik online een lipsticks of swatch ik hem in de winkel en denk ik dat het een perfecte kleur gaat zijn. Zodra ik hem thuis dan op doe, blijkt het een kleur te zijn die me totaal niet staat bijvoorbeeld. Ook heb ik veel ‘bijzondere’ kleur lipsticks die nooit voor elke dag dragen bedoeld zijn. Zoals deze blauwe of gouden essence lipstick. Maar dat vind ik niet echt een miskoop aangezien ze ook niet voor dagelijks gebruik zijn gekocht.

10. Welke lipstick staat er zeker nog op jouw verlanglijstje?

Ik zou graag nog een high end lipstick willen hebben in een mooi rode kleur. Zoals bijvoorbeeld deze mooie kleur van YSL. Deze lipsticks zijn zooooooo mooi. Maar bijna 40euro voor een lipstick blijft toch een beetje een drempel om te kopen.

Wat is jou favoriete lipstick?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.