Day zero challenge!, Disney

Disneyupdate #8

Het is alweer een tijd geleden dat ik een disney update heb geschreven. Deze keer kwam dat niet omdat ik niet genoeg films keek, maar eigenlijk juist omdat ik er te veel heb gekeken afgelopen tijd. Klinkt niet heel erg logisch he? De films die ik afgelopen tijd heb gekeken, heb ik dan nu ook in 2 verschillende blogpost ingedeeld, dus binnenkort komt er weer een online! Het was afgelopen tijd weer een mooie mengelmoes van oud, nieuw en disney nature films. Lees verder om te zien welke films ik gekeken heb.

Bolt

Als eerst heb ik Bolt gekeken. Een film die al heel erg lang in m’n nog te kijken lijst stond op netflix, maar op een of andere manier trok deze film me niet echt aan. Het gaat over een hond, die acteur is, maar zelf niet door heeft dat het een acteur is. Hij denkt dat alle superhelden acties die hij in z’n serie/films doet, hij echt kan. Als z’n baasje kwijt raakt, kan dit natuurlijk alleen maar een avontuur worden. Deze film overtrof m’n verwachtingen wel, vooral omdat ik had verwacht dat ik hem helemaal niet leuk zou vinden. Maar alsnog was het een leuke film!

Alice through the looking glass.

Ook al zo’n film die denk ik al bijna een jaar in m’n nog te kijken lijst op netflix stond. Het eerste deel van Alice in wonderland vond ik super leuk en mooi gemaakt, dus waarom ik het kijken van deze film zo lang heb uitgesteld weet ik eigenlijk ook niet. In dit tweede deel gaat Alice terug naar Wonderland omdat de hoedenmaker depressief is en alleen Alice nog kans maakt om hem te kunnen redden. Erg leuke film en ook weer erg mooi en goed gemaakt!

Atlantis the lost empire.

Ik had verwacht dat ik deze film totaal niet leuk zou vinden en in het begin vond ik hem ook een beetje saai. Maar halverwege de film werd die toch nog leuk en had een leuk einde. Nog steeds was het wel zo voorspelbaar als alle andere disney films, maar daardoor niet minder leuk.

Growing up wild.

Deze Disney Nature film was weer erg mooi gefilmd, het voelde alleen alsof ik samenvattingen aan het kijken was van andere Disney Nature films zoals chimpanzee en bears. Ik weet niet zeker of de zelfde beelden werden gebruikt, maar wel de zelfde verhaallijnen en gebeurtenissen. Beetje saai dus en deze film heb ik dan ook niet geheel afgekeken.

Marvel.

Als laatste een paar films die worden geproduceerd door Marvel, maar aangezien marvel tegenwoordig onder Disney valt, vind ik ze toch wel mee tellen voor deze ultieme Disney Challenge. Daarvan heb ik gekeken: Captian America The first avenger, Captain America The winter soldier, Thor, Thor the dark world, The avengers.

Dit was dan deel 1 van m’n disney update. Deel 2 van wat ik afgelopen tijd heb gekeken komt volgende week online! Ik ben zoals je kan zien dus even een goede inhaalslag aan het maken en m’n einde doel komt zo weer wat sneller in zicht! Op naar de 200 films!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.