Uncategorized

Essence Lashes of the day mascara #LOTD

Ik koop bijna nooit 2 keer dezelfde mascara en als ik dat al wel doe, moet de mascara wel echt geweldig zijn. Maar er zijn gewoon weg teveel verschillende soorten mascara op de markt om 2 keer dezelfde te gebruiken. Ook elke keer als Essence en Catrice weer een assortiment update doen, kijk ik als eerst bij de mascara’s. Vandaag test ik dus een mascara die nieuw aan het assortiment is toegevoegd bij Essence!

De mascara huls is fel en vrolijk gekleurd en leuk maar toch goed duidelijk vorm gegeven.

De borstel is groot en heeft veel haren. Met dit soort borsteltjes ben ik al meteen bang dat het me spinnenpoten gaat geven. Bij deze lijkt het alleen gelukkig al dat de borstel goed wordt afgestreken als je hem uit de huls haalt, waardoor er niet onnodig veel mascara aan de borstel blijft zitten.

Mijn oog zonder mascara.

Mijn oog met mascara.

Zoals je ziet geeft deze mascara me gelukkig geen spinnenpoten. Wel sta ik echt te kijken wat voor mooie krul de mascara aan me wimpers brengt voor een mascara die alleen volume beloofde. En dat zonder het gebruik van een wimperkruller! Ik ben blij verrast door deze mascara!

Kruidvat.nl €2.59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.