Beauty

Preview: Adventures Awaits Essence trend edition.

Wanderlust! Van half juni tot eind juli neemt essence je met de nieuwe trend edition ‘adventure awaits – Get sunkissed’ mee op avontuur. Geïnspireerd door de schoonheid van Azië, Afrika en het Verre Oosten weerspiegelen de beautyproducten de invloed van verschillende culturen. Zomerse looks met levendige kleuren, decoraties, etnische patronen en fantastische bronzing producten voeren je mee over de wereld!

Essence Adventure Awaits Bronzing Eyeshadow Palette – € 4,59

Dit zomerse oogschaduwpalet bevat zes hooggepigmenteerde bronstinten met metallic effecten. De kleuren zijn geïnspireerd door het Verre Oosten. Verkrijgbaar in 01 Collect Moment, Not Things.

Essence Adventure Awaits Jumbo Bronzer – € 4,39

Duo-tone bronzingpoeder met glittereffect en een prachtig reliëf. Geschikt voor de lichte en donkere huid. Verkrijgbaar in twee varianten 01 My Happy Place en 02 Our Happy Place.

Essence Adventure Awaits metallic blush – € 3,59

De poederblush in metallic rosewood-rood geeft je gezicht een stralende, frisse touch. Alsof de Saharazon je huid heeft gekust. Het reliëf ziet eruit als een wereldkaart. Verkrijgbaar in 01 Wanderlust Feeling en 02 Say Hi To The World!

Essence Adventure Awaits bronzing stick – € 3,59

De handige jumbostick met romige textuur en fijne glitteraccenten geeft je huid een zomerse glow. In champagne-brons voor de lichte huid en koperbrons voor de donkere teint. Verkrijgbaar in 01 Travel Lover en 02 Travel Makes Me Happy.

Essence Adventure Awaits eye & lip liner – € 2,39

Gebruik deze gouden liner voor prachtige eyelinerlooks of om je lippen te accentueren. Voor zomerse looks! Verkrijgbaar in Leaving Some Messages.

 

Essence Adventure Awaits velvet matt lipstick – € 2,39

Zijdezachte lipstick in knallend oranjerood met hoge dekking. Liefs uit Afrika! Verkrijgbaar in 01 Kisses From Africa.

Essence Adventure Awaits metallic lipstick – € 2,59

Kleurrijke lipsticks in berry plum en rosewood met soft metallic effect. Liefs uit het Verre Oosten en Azië. Verkijgbaar in 01 Kisses From The Orient en 02 Kisses From Asia.

 

Essence Adventure Awaits highlighting blotting paper – € 2,39

Dit speciale papier geeft je huid een subtiele gouden glans. Breng aan op de gewenste plekjes in je gezicht voor een prachtige highlighter. Verkrijgbaar in 01 on the go beauties.

Essence Adventure Awaits body & ankle jewellery tattoos – € 1,99

Met deze etnische plaktattoos versier je jouw lichaam met de mooiste motieven uit Afrika, Azië en het Verre Oosten. Twee velletjes per verpakking.

Essence Adventure Awaits 3D jewellery nail sticker – € 1,99

Geef je manicure een extra dimensie met 3D-nagelstickers in goud en turquoise. Tip: aanbrengen op gelakte nagels en afwerken met een topcoat.

Essence Adventure Awaits scented shimmering body lotion – € 1,99

Milde bodylotion voor een zachte huid met een subtiele glans. Ruikt heerlijk bloemig-orientaals.

Essence Adventure Awaits passport holder – € 2,99

Trendy paspoorthouder om je papieren veilig op te bergen en het reizen naar exotische plekken nóg leuker te maken.

Deze nieuwe Essence collectie heeft me blij verrast! Ik ben in tijden niet zo enthousiast en benieuwd naar een trend edition geweest! Ook word ik meteen al vrolijk en blij van hoe de verpakkingen zijn vorm gegeven. Mocht je zelf nieuwsgierig zijn geworden naar deze collectie, dan moet jammer genoeg nog even wachten. De collectie is vanaf juni tot en met juli te koop.

Welke producten staan er op jou wishlist van deze trend edition?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.