Beauty, Uncategorized

#ProArtist lipstick kit, Pink Collection

Na de Naked mattes en Noir mattes een tijdje geleden getest te hebben, kon ik het natuurlijk niet weerstaan om weer een lipstick setje van #ProArtist te bestellen! Deze keer koos ik voor de Pink Collection. De kleuren spraken me vooral aan, omdat ik er achter kwam dat ik letterlijk maar 1 roze lipstick bezit. Voor de rest bestaat mijn collectie voornamelijk uit nude kleuren of donkere paars en rode lipsticks. Tijd om deze roze lipsticks uit te proberen!

Het doosje zelf is basic en op de voorkant staan de lipsticks die er in zitten afgebeeld. Aan de zijkant van het doosje staan de kleuren met de namen. Zoals je al kan zien liggen de kleuren bij dit setje niet zo dicht bij elkaar gelukkig.

101 Flushed- 202 Candy Sweet – 103 Pink Lust – 104 Wildflower – 105 Tell Your Friends

Aan de onderkant van de lipstick is de kleur en naam te zien. Handig voor als je net als mij je lipsticks op z’n kop bewaard. Zo heb je meteen een goed overzicht van hoe elke kleur er uit ziet en zijn ze makkelijk terug te vinden! Dit is volgens mij ook voor het eerst dat de lipsticks en een numm en een naam hebben gekregen.

101 Flushed- 202 Candy Sweet – 103 Pink Lust – 104 Wildflower – 105 Tell Your Friends

De lipsticks zitten weer in de standaard zwarte huls zoals alle lipsticks van #ProArtist. Zien er luxe uit, maar voelen redelijk goedkoop aan.

Van onder naar boven: 101 Flushed- 202 Candy Sweet – 103 Pink Lust – 104 Wildflower – 105 Tell Your Friends

Zoals ik al verwacht had van deze lipstick, zijn ze weer goed gepigmenteerd na een keer swatchen. Alle 5 de lipsticks hebben een matte finish. Dit maakt ze wel iets droger op de lippen. Ook verschillen de kleuren mooi van elkaar. Ik had het setje alleen nog mooier gevonden als er nog een iets groter kleurverschil had gezeten tussen Wildflower en Tell Your Friends.

De lipsticks overleven met gemak een paar drankjes en een snack. Maar na een maaltijd moet de lipstick toch echt wel bijgewerkt worden.

Kruidvat €5.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.