Beauty

Catrice prime en fine multitalent fixingspray

Ik had nog nooit van m’n leven een fixing spray gebruikt. Want hoe zou een simpel nat spraytje er nou voor zorgen dat m’n make-up de hele dag mooi blijft zitten. Het klonk gewoon niet logisch in m’n oren en dat was dan ook de reden waarom ik nooit een fixing spray in m’n make-up routine heb opgenomen. Totdat m’n nichtje me er een liet proberen van haar voor een avondje stappen. Aan het eind van de avond zat m’n make-up nog steeds flawless en was ik om. Ik moest fixingssprays gaan testen en uitproberen!

Jammer genoeg was de fixingspray die ik van haar leende uit het assortiment gehaald. Dus dan maar zelf opzoek naar een goed werkende! Deze Catrice prime and fine multitalent fixing spray is dan ook de eerste van een rij fixing sprays die ik heb getest de afgelopen tijd!

Het flesje van deze fixingspray ziet er mooi en basic uit. Door het matte plastic voelt het flesje ook niet goedkoop aan.

Hij beloofd te werken als een primer, een fixing spray en verfrissende spray. 3 in 1 is altijd ideaal! Ik spray deze fixing spray dus voor en na het doen van m’n make-up op.

De spray heeft een hele fijne nevel die fijn, zacht en niet heel nattig aanvoelt. Het is een echte lichte mist die je op je gezicht sprayt. Hij voelt ook heel verfrissend aan en droogt snel. De spray heeft wel een frisse geur, maar die vind ik persoonlijk niet storend en je ruikt niets meer van de geur zodra de spray is opgedroogd op je gezicht.

De spray doet op alle 3 de vlakken goed z’n werk. Hij werkt fijn als primer, als setting spray en is ook heerlijk verfrissend. Ik gebruik fixing spray niet op een dagelijkse basis, aangezien ik in de ochtend vaak haast heb en ik het vergeet. Maar hij houd m’n make-up de gehele avond goed op z’n plek met een avondje uitgaan en dat is toch wel de ultieme test!

Kruidvat, €4.59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.