Uncategorized

I love Sleep tag

Dat genoeg slapen belangrijk is, is algemeen bekend. De een heeft meer slaap nodig om te functioneren dan de ander. Dat mijn slaap me lief is, is ook algemeen bekend. Ik doe het alleen te weinig. Daarom leek het me een goed idee om de I love Sleep tag in te vullen!

Hoe laat ga je meestal naar bed?

Veel te laat. Ik ben echt een nachtmens en het is dan ook zeldzaam als ik voor 12uur al in m’n bed lig. Meestal lig ik er tussen 12 en half 1 in, maar val ik pas tegen half 2 in slaap.

Wat is jouw vaste ritueel voor het slapengaan?

Ik heb niet echt een vast ritueel. Wel de standaard make-up eraf halen en tanden poetsen enzo. Vaak check ik voordat ik ga slapen nog even instagram of kijk ik wat youtube video’s.

Wat doe je als je niet kan slapen?

Meestal probeer ik eerst een ASMR video en als dat niet helpt scroll ik altijd nog even door de We heart it app heen. Meestal voel ik me door die combinatie na een half uur wel slaperig worden en val ik in slaap.

Wat is je favoriete slaaphouding?

Op m’n buik. Hier krijg ik alleen de laatste tijd erg pijn in m’n nek van, dus slaap ik lekkerder op m’n zij.

Waarvoor mag je jou altijd wakker maken?

Gewoon niet. Alleen als m’n droomvent ineens voor de deur staat met vliegtickets naar ergens ver weg. Maar laat me liever maar gewoon slapen.

Hoe laat gaat je wekker ’s ochtends?

Ligt eraan hoe laat ik moet beginnen met werken. Meestal begin ik om 12:30 met werk, dus gaat om half10 m’n wekker. Zo heb ik nog de tijd om in de ochtend boodschappen te doen of schoolwerk te doen.

Snoozen of direct opstaan?

Snoozen, all day everyday. Echt respect voor mensen die meteen kunnen opstaan zodra de wekker gaat. Ik heb oprecht vaak een uur nodig om uberhaubt wakker te worden en moed te verzamelen om eruit te gaan.

Slaap je uit in het weekend?

Ligt er aan of ik moet werken of niet. Meestal kan ik wel redelijk uitslapen, maar dat komt ook omdat vrijdagavond bar avond is en ik op zaterdagavond meestal uitga. Dan is het laat thuis, dus ook laat wakker. Toch wordt ik altijd standaard wakker rond half10, maar dan kan ik ook zonder moeite zo weer verder slapen.

Welke rare dingen doe je in je slaap?

Ik slaap dan, dus geen idee! Heb ook nog nooit van mensen om me heen gehoord dat ik wat raars deed.

Hoeveel kussens liggen er in je bed?

5 stuks. Voor elke manier voor slapen een. Een platter kussen voor als ik op m’n buik slaap, een hoger kussen voor als ik op m’n rug slaap, enz.

Wat heb je aan in bed?

Of niets, of een lange pyjama blouse.

Slaap je met je sokken aan?

Vroeger deed ik dit wel vaak, maar tegenwoordig nooit meer. Ik heb altijd last van koude voeten die dan ook echt onmogelijk warm te krijgen zijn. Toen ik nog bij m’n ouders woonde, was mijn kamer ook een stuk kouder dan m’n eigen slaapkamer nu. Dat werkt ook wel mee denk ik.

Hoe groot is jouw bed?

Ik heb een 140 bij 220 bed. Groot genoeg voor mij alleen!

Als ik ’s ochtends wakker word, dan is het eerste wat ik doe…

Op mijn telefoon kijken en instagram checken.

Droom je elke nacht?

Vast wel, ik onthou ze alleen niet altijd. Soms wordt ik wel met een raar gevoel of juist heel blij gevoel wakker en dan herinner ik me vlagen van een droom, maar nooit de gehele droom.

Welke droom of nachtmerrie kan je je goed herinneren?

Soms herinner ik me vlagen van een droom of nachtmerrie, maar nooit geheel. Als ik een droom of nachtmerrie heb is het vaak over iets wat ik gelezen, gezien of iets wat gebeurd is. Ik verwerk dus echt gebeurtenissen (of afleveringen van series) in m’n dromen en nachtmerries.

Wat is jouw grootste droom?

Deze blog is ook begonnen als een plek waar ik m’n dromen kon delen, omdat ik er gewoon zo veel heb. Om er een paar op te noemen: Makelaar worden, een verlaten huis opknappen, fulltime blogger kunnen zijn, naar Alaska en Canada reizen en nog veel meer reizen maken.

Dit was de I love sleep tag! Ik ben benieuwd wat jou grootste droom is, dus laat me dat weten via de reacties! Vind je de tag leuk, voel je vrij om hem in te vullen in de reacties of over te nemen voor je eigen blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.