Beauty

Essence Adventure Awaits, Jumbo bronzer 01 My happy place

Toen ik deze limited edition voorbij zag komen in m’n mailbox, was ik gelijk enthousiast. Vooral toen in de bronzer zag werd ik blij en wist ik meteen zeker dat ik die aan m’n collectie toe moest voegen. Het duurde even een tijdje voor ik hem kon bemachtigen, want blijkbaar hadden meer mensen deze gedachte. De verpakking van de bronzer is standaard zoals we hem kennen, zwart met een doorzichtige deksel. Wel is de bronzer echt jumbo, zoals de naam al zegt. Deze bronzer bevat 20gram poeder.

De bronzer zelf bestaat uit 2 kleurtjes. Een heel licht bruine kleur en een donkere bruine kleur. De vorm en het motiefje waarin de bronzer is gedrukt geeft meteen een soort indianen gevoel. Dat gaat bij mij niet meteen op als ‘adventure awaits’, maar maakt de bronzer niet minder mooi en het motiefje niet minder leuk. De bronzer zelf is niet een ultiem matte kleur, maar heeft een lichte glans, die bijna alleen te zien is in het directe zonlicht.

                Van onder naar boven: Beide kleuren samen, donkere kleur, lichte kleur.

Zoals je ziet zijn de kleuren zowel samen als apart te gebruiken. Beide kleuren samen vind ik toch de mooiste kleur geven en is voor mijn lichte huid een mooie kleur. De kleur heeft geen oranje ondertoon en is makkelijk te blenden. Doordat er een shimmer in de bronzer zit, is dit geen ideale bronzer om mee te contouren. Wel geeft deze bronzer je een mooi bruin en zomer kleurtje. Ik gebruik deze bronzer dan nu ook met dit lekkere zomerse weer, als vervanging voor m’n blush. Doordat er al een shimmer in zit geeft het je een gezonde look en heb ik eigenlijk verder alleen nog maar wat mascara nodig en ben ik klaar!

Voor de donkerdere huidjes, is er ook nog een 02 Our happy place te koop.

Limited edition verkrijgbaar t/m eind Juli.

  Kruidvat  01 My Happy Place. €4.39

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.