Beauty

Essence This Is me! Nude lipstick 04 Retro Macaron

Lipsticks, ik kan er geen genoeg van krijgen. M’n lipstick collectie is dan ook de grootste bak in m’n make-up collectie. Toch als ik naar m’n collectie kijk, heb ik voornamelijk rood en roze kleuren en zijn het allemaal de traditionele soort lipsticks. Toen ik deze lipstick voorbij zag komen in deze vorm, was ik niet meteen enthousiast. Ik twijfelde over de kleur en de vorm van de lipstick. Toch leek de vorm van de lipstick me erg handig, ik was alleen niet zeker over het feit dat je de lipstick omhoog klikt in plaats van draait. Toch probeerde ik hem uit!

Zoals je kan zien, zit de lipstick dus niet in een traditionele huls. Het is een klik systeem, die ik zelf eerlijk gezegd nog niet vaak bij lipsticks voorbij had zien komen. Het werkt handig, je moet er alleen mee oppassen dat je niet te vaak klikt, want de lipstick kan er niet meer terug in!
De verpakking zelf is zwart en clean. De dop heeft de kleur van de lipstick. Handig als je meerdere kleuren in je collectie hebt.

De kleur is een donkere nude tint. Een kleur die ik zelf nog niet in mijn collectie had en het daarom ook een beetje een spannende kleur vond. Omdat hij donkerder is dan wat ik normaal als nude draag. Het is wel een mooie nude tint die bij elke make-up look past!

De lipstick brengt fijn aan en is goed gepigmenteerd. Deze swatch is na 1x over m’n arm gaan. De kleur is donkerder dan verwacht, maar daardoor niet minder mooi.  De lipstick heeft een matte finish, maar voelt niet droog aan. De lipstick bevat sheaboter, waardoor de lipstick ook verzorgend is.
De lipstick houd ongeveer 2-3uur mooi op je lippen. Na een maaltijd moet hij wel echt bijgewerkt worden.

Kruidvat €2.89

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.