Day zero challenge!

Day zero project update

Het is al een hele tijd geleden dat ik een day zero update heb geplaatst. Dit komt vooral omdat het een grote chaos is geweest in m’n hoofd en in m’n leven de laatste tijd. Toen ik net het lijstje even door las van wat voor doelen ik mezelf had gezet voor het day zero project, was het eerste wat in me opkwam; NEE.

Als ik de lijst zo terug lees, passen veel van de doelen die op die lijst staan, geheel niet meer bij mij of bij m’n levensstijl. Als groot punt bijvoorbeeld al het feit dat er een heel kopje over m’n webshop doelen is, maar m’n webshop in de tussentijd gesloten is.

Ik heb dan ook de beslissing genomen om te stoppen met het project. Hoe moeilijk en jammer ik het ook vind en hoe erg het voelt als falen. Toch denk ik dat m’n blog en vooral ikzelf, beter af zijn zonder. Het was onbewust toch een soort druk dat het allemaal behaald moest worden en ik wil geen druk hoeven voelen. Al helemaal niet bij het schrijven op m’n blog.

Toch vind ik het jammer dat ik ermee stop, want sommige doelen vind ik nog wel erg leuk en wil ik graag halen. Deze doelen en dromen gaan op een andere manier terugkomen op m’n blog. So stay tuned for that!

Voor nu neem ik afscheid van het day zero project en de bijbehorende pagina. Maar geen zorgen de blogposts ervan blijven wel online staan, mocht je inspiratie willen halen om het zelf wel te proberen.

1 thought on “Day zero project update

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.