Day zero challenge!, Persoonlijk

Dear future me…

Dus ik heb een brief geschreven… Aan mezelf. Ik ga de brief hier (nog) niet delen, want de brief is weg. De brief is geschreven en wordt over een jaar naar mijn mailbox gestuurd. Tegen die tijd ben ik waarschijnlijk allang vergeten wat ik geschreven heb, of dat ik die brief uberhaubt geschreven heb.

In het day zero project gaf ik mezelf als opdracht een brief aan mezelf te schrijven die ik over 1001 dagen mocht openen. In de tussentijd ben ik gestopt met het day zero project, maar wilde ik deze opdracht nog wel graag voltooien. Het zijn dus geen 1001 dagen geworden, maar 365dagen. Ook lang zat als je het mij vraagt.

Er kan erg veel veranderen in een jaar. Als ik nu terug kijk naar mezelf een jaar geleden, had ik nooit verwacht dat ik op dit moment weer een opleiding deed, single ben en op mezelf woon. Het leven kan raar (maar leuk) verlopen.

Dus schreef ik een brief naar mezelf via www.futureme.org. In deze brief heb ik van alles eruit gegooid, waar ik van droom dat ik over een jaar doe of waar ik woon,  waarvan ik hoop dat het beter gaat. Over een jaar op 25augustus, wordt deze brief naar me toe gemaild.

Ik kan iedereen aanraden om het ook te doen. Het hoeft niet perse een zware brief aan jezelf te zijn. Het kan ook een grappig onzin verhaal zijn, die dan over jou te bepalen tijd wordt afgeleverd. Misschien heb je juist op die dag wel een lach of wat steun nodig, en heb je er gewoon zelf voor gezorgd!

Ik zeg eerlijk; alles zo van je afschrijven en eigenlijk anoniem de wereld in sturen, voelt erg goed en als een opluchting. Ik heb er voor gekozen dat mijn brief prive blijft, maar je kan er ook voor kiezen dat je brief anoniem wordt geplaatst op dezelfde dag in de toekomst dat jij hem binnenkrijgt. Als je ook op de site kijkt, staat er brieven tussen die mensen 14jaar geleden hebben geschreven aan hunzelf. Ook erg leuk om te lezen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.