Persoonlijk

Levens Update.

Weer eens een geschreven update! Normaal doe ik m’n ‘levens updates’ in een video, maar ik mis het schrijven van dit soort blogposts. Afgelopen maanden is er flink wat veranderd in m’n leven en komende tijd gaat er waarschijnlijk nog veel meer veranderen. Tijd voor weer eens een update dus!

Zoals de meeste van jullie denk ik wel wisten, werkte ik bij de Jamin. Ja, je leest het goed, werkte. Ik ben weg bij de Jamin en heb een nieuwe baan gevonden! Ik ben vorige week bij deze nieuwe baan begonnen en het is erg wennen. Vooral omdat ik er wisseldiensten werk. Afgelopen week begon ik vroeg. Erg vroeg. Vroeg als in om 5:15 beginnen, of te wel om 3:15 ging de wekker. Voordat ik bij deze baan kon beginnen, heb ik ongeveer 6 weken thuis gezeten en vakantie gehad en aan school gewerkt. Meestal ging ik pas slapen om 3:15 en nu gaat m’n wekker dus al om deze tijd. Een hele omschakeling, maar ik ben erg blij dat ik weer aan het werk kan en ik heb het erg naar me zin bij m’n nieuwe baan.

Wat ook een groot gedeelte speelt in m’n leven nu is school. Ik ben vorig jaar september begonnen met een thuis studie, een bachelor vastgoed en makelaardij. Ik loop hier alleen erg mee achter jammer genoeg. Om precies te zijn loop ik in de tussentijd een half jaar achter. Ik heb gelukkig in de 6 weken dat ik thuis zat wel een inhaalslag kunnen maken, maar ik ben er nog lang niet. Op dit moment is het in combinatie met werk erg pittig om te combineren. Vooral omdat er in m’n werktijden geen ritme is. Op dit moment probeer ik ongeveer in elke vrije minuut die ik heb iets voor school te doen of te lezen. Maar de inhaalslag is even gestagneerd jammer genoeg.

Zoals jullie aan de hand van deze situatie wel begrijpen hoop ik, is dat m’n blog en youtube op dit moment geen eerste prioriteit zijn. Een youtube video filmen en editten kost gewoon veel tijd en tijd kom ik op dit moment een beetje te kort. Op m’n kanaal gaat de komende tijd dan ook niet heel veel nieuwe content verschijnen. Ik barst wel nog van de nieuwe idee├źn en series, maar het kan nog even duren voordat deze content online gaat komen.

Wat ik wel wil blijven doen is blogposts schrijven. Ik vind het erg leuk om reviews en andere soorten blogposts te schrijven en de aflopen tijd merk ik steeds meer hoe erg ik het gemist heb. Ik ga mezelf niet vast pinnen op een vast upload schema, want ik weet toch al dat ik me daar niet aan ga kunnen houden. Maar wekelijks een paar blogposts online zetten moet me wel lukken denk ik.

Deze keer dus geen mega update, maar wel grote veranderingen. Vooral leuke veranderingen voor de verandering! Dit soort update blogposts gaan de komende tijd vaker online komen, aangezien er nog meer veranderingen aan gaan komen. Dus ik hoop dat jullie dat leuk vinden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.