Uncategorized

Colgate Natural Extracts

In de huidige maatschappij is het een trend om alles natuurlijk, ecologische of vegan te willen. Daar is geheel niets mis mee, ik ben er zelf ook wel een voorstander van. Dit betekend wel dat er steeds meer natuurlijke producten op de markt komen. Zo viel m’n oog op deze tandpasta’s van Colgate. Er zijn in deze natural extracts lijn 3 soorten tandpasta, waarvan ik er twee van behandel vandaag!

‘De nieuwe tandpasta’s van Colgate zijn geïnspireerd door de recepten en tradities uit de Aziatische geneeskunde. De vernieuwende en natuurlijke extracten zijn geselecteerd uit mineralen en zeldzame planten die zorgen voor een gezond en schoon gebit. De toevoeging van de natuurlijke extracten en de bijzondere smaken dragen bij aan een unieke poetservaring; een echt verwenmomentje voor jezelf!’

De 3 tandpasta’s die er zijn, zijn: ultieme frisheid, stralende witheid en tandvleesverzorging. Elke van de tandpasta’s hebben een natuurlijk hoofd ingrediënt.

De blauwe tandpasta bevat Aziatisch zeezout en zeewierextract voor een zuiverend gevoel en een golf van verrassende frisheid. Deze tandpasta zou zorgen voor stralende wittere tanden.

De groene tandpasta bevat citroenolie en aloë vera-extract voor een verkwikkend gevoel van frisheid en heeft een stimulerende citroen-muntsmaak.

  Toen ik de groene kleur bij de tandpasta zag, dacht ik even van ‘oh oke, dat ik best wel groen.’ Ik had zelf namelijk nog nooit een tandpasta in deze kleur gezien. Ook twijfelde ik of ik de combinatie van de smaken citroen en mint niet te overheersend zou zijn. Gelukkig valt dit erg mee en zijn de smaken niet overdreven sterk. Erg fijne en frisse tandpasta.

De blauw kleur bij tandpasta zie je wel vaker voorbij komen. Vooral bij tandpasta’s die een stralend wit effect beloven. Deze tandpasta heeft een gewone mint smaak, waardoor het een fijn fris gevoel geeft. Of hij ook echt wonder verricht voor wittere tanden kan ik niet bevestigen. Ik heb namelijk al redelijk witte tanden van mezelf en heb geen verschil gemerkt.

Mijn favoriet van de twee is de stralende witheid. Vooral omdat deze me het meest frisse gevoel geeft van de 2. Beide erg fijne tandpasta’s en een leuk product!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.