Day zero challenge!, Life goals, Lifestyle

Life goals

Zoals ik een tijdje terug in deze blogpost jullie liet weten, ben ik gestopt met het day zero project. Veel van de doelen die ik mezelf had gezet aan het begin van het project, vond ik nu niet meer interessant of waren geheel niet meer van toepassing op m’n leven. Toen ik het lijstje wat ik toen der tijd had samen gesteld, door las, zaten er alleen toch nog doelen tussen die ik toch nog wel wilde behalen of wilde doen. Ik vond het zonde om daar niets meer mee te doen, dus heb ik het omgezet naar de Life goals pagina!

Op deze pagina heb ik alle doelen van het day zero project, die ik nog leuk en interessant genoeg vond om te doen, over genomen. Ik heb wel dezelfde opzet behouden als die ik bij het day zero project gebruikte, alles onder verdeeld in categorie├źn. Ook wil ik nog een apart kopje of aparte pagina maken, waar ik alle blogposts bij elkaar zet van de voltooide doelen, of de doelen in proces.

Gaan der weg gaan er natuurlijk nog veel meer doelen bij komen die ik graag wil voltooien of wil doen.  Van dit alles zal ik jullie hier op de hoogte houden door middel van update blogposts of een gehele blogpost als het een specifiek iets of ding is.

Welke doelen heb jij jezelf gesteld voor de komende tijd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.