Lifestyle

Een wereldkaart van Wereldkaarten.nl!

Het stond al langer tijd op m’n wishlist; een mooie grote landkaart voor aan de muur. Het stond ook als ‘life goal‘ op m’n lijstje. Vandaar dat ik ook super enthousiast was toen ik een mailtje in m’n mailbox kreeg van wereldkaarten.nl! Ik had eerst m’n zinnen gezet op een mooie, oud uitziende landkaart. Maar toen ik op de site van wereldkaarten keek, ging er een wereld voor me open (haha). Welke ik gekozen heb en waar ik hem heb neergezet, laat ik je vandaag zien!

Op de site van wereldkaarten.nl hebben ze veel verschillende opties. Ze verkopen verschillende soorten wereldkaarten op hout, plexiglas, schoolplaten, posters en ook op canvas. De site is onderdeel van canvas company, dus dan weet je zeker dat het canvas doek mooie en goede kwaliteit is. Vandaar dat ik heb gekozen voor een landkaart op canvas doek!

De keuze op de site is groot. Ik ben zelf al erg slecht in het maken van keuzes, dus ik kreeg flinke keuzestress van het aanbod. Uiteindelijk, na veel overleg en meningen van vrienden en familie, had ik 2 opties uitgekozen waar ik tussen moest kiezen. Ik twijfelde tussen een mooie gouden landkaart, of een landkaart met pasteltinten. De reden waar ik het meest door twijfelde is, dat ik nog niet wist waar ik hem wilde ophangen.

De gouden had een basic lay-out, waar niet specifiek de landen op te zien zijn. Dit maakt het een stuk rustiger qua print en de gouden kleur met marmeren achtergrond, gaf een prachtig luxe gevoel. Deze wilde ik graag op de slaapkamer hangen.

De tweede optie die ik koos was de landkaart in pastel tinten. Op deze kaart zijn de landen allemaal specifiek afgebeeld. Toch maakt de kleur het nog een rustig geheel. Deze wilde ik graag in de woonkamer hangen.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor de landkaart in pastel tinten en staat deze nu mooi in m’n woonkamer! Hij staat nu tijdelijk op m’n eettafel, omdat ik hem zelf nog niet heb kunnen ophangen. Maar eindelijk vind ik het zo ook wel erg leuk staan. Ook kleuren de pastel tinten van de landkaart heel mooi bij m’n licht blauw kast die er naast staat! De print op de canvas is heel helder en duidelijk en de kleuren komen precies over met de foto op de site!

Het bestelproces van de site is erg makkelijk en voor vanzelf sprekend. Ook is de levering snel en duidelijk gecommuniceerd. Alles was gewoon makkelijk te volgen via track en trace. Ik was zelf vooral benieuwd naar hoe het geleverd werd, aangezien ik het formaat van 120x80cm had besteld. Het werd geleverd met aan beide kanten een groot stuk karton wat het canvas beschermde, met daarom heen heel veel bubbeltjes plastic. Het canvas kwam dan ook geheel onbeschadigd aan!

Ik ben dus erg blij met m’n landkaart en hij past echt heel mooi in m’n interieur. Iets wat ik ook nog graag wil gaan doen is een set met van die puniase vlaggetjes bestellen zodat ik op de landkaart kan prikken waar ik al geweest ben!

Ik heb gekozen voor de ‘zachte tinten canvas‘ landkaart in formaat 120x80cm.

 

Deze blogpost bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.