Uncategorized

Essence: Dancing On The Milky Way Limited edition.

Welkom in ons sterrenstelsel! Met de nieuwe trend edition dancing on the milky way reist essence van half november tot en met eind  december naar het oneindige en verder! Holo -en glittereffecten sprankelen als de Melkweg in de sterrenhemel terwijl violetkleurige – en diepblauwe effecten de mystieke diepte van de nacht op gezicht en nagels toveren.

Galatic Eyeshadow Palette – € 6,99

De zes glanzende poederoogschaduws kunnen perfect gemixed en gematched worden en zijn supermakkelijk aan te brengen dankzij de zachte textuur. Met de spannende kleurkeuze is alles mogelijk – of je nu een subtiele look voor overdag wilt of een expressieve make-up voor ‘s avonds. Hemels!

Face Jewels – € 2,99

De juweelstickertjes voor het gezicht laten elke make-up look sprankelen! Haal de stickers eenvoudigweg van de folie en breng ze aan op een schone, droge huid.

 Glitter Topper – € 2,99

Wat een topper! Of je het nu aanbrengt op je wangen, ogen of lippen – met deze pomade kun je heel gericht holografische accenten creëren. Breng het aan met je vinger en blend dan met deppende bewegingen.

Holo Glitter Drops – € 3,59

De drops met iriserende glittertjes creëren een intense glans. Ze kunnen op het gezicht of lichaam worden aangebracht. Glans gegarandeerd!

Cosmic Glitter Nail Polish – € 2,89

Een glitter-explosie voor je nagels! De glitter nagellak met hoge dekking is makkelijk aan te brengen en laat je nagels stralen als de sterren aan de hemel! Verkrijgbaar in Molted Night Sky en Milky Way.

Glitter Sili Sponge – € 1,99

Het silicone glittersponsje is ideaal voor het blenden van alle make-up producten. De brede kant is perfect voor het aanbrengen op het voorhoofd en de wangen, terwijl de puntige tip geschikt is voor smallere delen van het gezicht, zoals het gebied rond de ogen.

 Click & Go Nails – € 2,99

Party nagels nodig? Geen probleem met de twaalf zelfklevende kunstnagels in trendy holo-roze. Breng simpelweg aan op je natuurlijke nagels en druk zachtjes aan.

De Essence Dancing On The Milky Way collectie ligt vanaf half november tot en met eind december in de schappen bij exclusief de Etos. Wat vinden jullie van de collectie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.