Persoonlijk

Ik mis het…

Ik mis het steeds meer en meer. Ik mis het zetten van woorden op papier. Het typen van woorden. Het maken van blogposts. Maar Liek, als je het zo mist, waarom begin je dan niet weer gewoon met het schrijven van blogposts? Dat vroeg ik mezelf ook af. Ik heb eerlijk gezegd in de tussentijd al wel veel blogposts geschreven, maar op een of andere manier vind ik ze allemaal niet goed genoeg of af genoeg om online te zetten. Wel dat ik normaal nooit super kritisch ben met het online gooien hersenspinsel blogposts.

Ik snap zelf heel eerlijk gezegd ook niet helemaal waar het mis gaat. Ik heb genoeg inspiratie om leuke blogsposts te schrijven over van alles en nog wat en de bak met nog te reviewen producten loopt in de tussentijd over van producten. En toch gaat het alsnog ergens mis. Ik gok dat het voornamelijk gebrek aan tijd, of eerder gebrek aan tijd goed indelen, is. Hier wil ik komende tijd dan ook aan gaan werken en hopelijk komen er dan wat meer leuke blogposts voor jullie uit.

Ik had het laatste met een vriendin over bloggen en zij vertelde me dat zij vaak blogposts niet online zet omdat ze ze niet perfect genoeg vind. Eerst snapte ik dat niet zo goed, want het is toch jou blog, dan kan je toch zelf beslissen wat je online zet. Tot ik mezelf er ook op begon te betrappen dat ik een blogpost die eigenlijk al zo goed als klaar was, toch nog in m’n drafts liet staan. Dit heb ik zelf eigenlijk nooit echt gehad, vooral met persoonlijke of hersenspinsel blogposts niet. Maar toch heb ik er op dit moment een stuk of 7 in m’n drafts staan die ik nooit online heb gegooid. Ik wil eigenlijk vooral geen restrictie meer voelen op blogposts die ik online wil gooien en eigenlijk weer een kleine beetje terug naar hoe ik blogposts maakte toen ik net begon met altijd blijven dromen.

Ik ga niet weer terug naar het maken van weekoverzichten en het delen van m’n wekelijkse of maandelijkse doelen. Maar ik wil wel terug naar de manier van carefree schrijven. Het veel liefde willen steken in een blogpost en zodra die af is, gewoon meteen online gooien of inplannen, zonder dat ik weer ga twijfelen of hij wel leuk of interessant genoeg is. Ik hoop dat deze instelling me gaat helpen en motiveren om meer content online te gaan zetten. Ik kan het altijd achteraf nog offline halen! Hopelijk de komende tijd dus wat meer leuke content online voor jullie!

Maar tot die tijd; Altijd blijven dromen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.