Beauty

MUA undress your skin Peach Diamond highlighter

Ik heb weer een nieuwe highlighter van de MUA undress your skin collectie aan mijn eigen collectie toegevoegd! Wie mijn blog al langer volgt weet dat ik groot fan ben van deze highlighters en dat ik al verschillende in m’n collectie heb. Ik ga eigenlijk altijd voor een gouden of peach ondertoon, maar deze highlighter mag dan wel ‘Peach Diamond‘ heten, maar heeft geen overduidelijke peach ondertoon!

De verpakking van de highlighter is basic wit met een doorzichtige deksel, zodat meteen de kleur goed te zien is.

Als je de kleur van de highlighter zo ziet lijkt het een gewone witte poeder met een shimmer erin. Er is nog niet echt duidelijk te zien welke kleur highlighter dit is.

Maar zodra je je vinger 1 keer over de poeder heen haalt, komt er een prachtige roze glans te voorschijn! Dit verbaasde me nogal, omdat ik een mooie peachy kleur verwachtte.

Toen ik de swatch op m’n arm maakte, was ik redelijk verrast. Op de foto lijkt de swatch namelijk een stuk meer perzik kleur dan roze. Klopt de naam dus toch wel! Op mijn huid geeft de highlighter een hele mooie subtiele glans. De kleur valt een klein beetje weg als je hem subtiel aanbrengt. Gelukkig is deze highlighter heel goed op te bouwen! Ik breng, als ik uit ga bijvoorbeeld, de highlighter wat heftiger aan en dan is de peachy ondertoon juist wel goed te zien. De highlighter geeft mijn huid dan echt een hele mooie en warm glow. En het leuke van deze highlighter vind ik dat in ander soort licht je soms juist wel die roze glow ziet! Het is dus een soort color shifting highlighter, wat erg leuk is. Zo is de highlighter dus niet koel en ook niet warm van kleur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.