Beauty

Catrice Glitter Storm Limited Edition Preview

Een sprankelende verschijning, met CATRICE!

Wie wordt er niet blij van wat extra glam in haar make-up look? Wij krijgen geen genoeg van glitter, glans en metallic! Beautyproducten met glitter – en glanseffecten zijn niet alleen de toptrend van dit seizoen, ze geven bovendien elke look extra cachet! Eind december lanceert CATRICE de Limited Edition Glitter Storm. Intense sprankeling ontmoet metallic glans in vier nieuwe producten. Dankzij de rijke kleuren en innovatieve glanstexturen is het heel gemakkelijk om expressieve make-up stijlen te creëren: glitter nuances benadrukken de ogen en lippen, terwijl de Gel Highlighter het gezicht een prachtige glow geeft.

Preview Limited Edition: Catrice Glitter Storm

Catrice Glitter Storm GLITTER STORM DAZZLE METAL. € 6.99

Oplichtend: Het oogschaduwpalet “Dazzle Metal” in de kleurversie “Dazzle on the Dancefloor” biedt kleurnuances variërend van nude en roze tot bestinten, bruin, zilver en goud. De tien hooggepigmenteerde kleuren bieden een variëteit aan effecten – van mat tot intens glimmend tot sprankelend: alles wat je nodig hebt voor een expressieve oogmake-up. De premium verpakking met gouden sterretjes heeft een spiegeltje en is een ideale partner voor onderweg.

Preview Limited Edition: Catrice Glitter Storm

Catrice GLITTER STORM LIQUID GLITTER LIPS. € 4.59

Glitterkus: De Limited Edition biedt vier vloeibare lipsticks met hoge dekking en een sprankelende finish. Voor iedereen die de lippen alle aandacht wil geven. De langhoudende formule verzekert je niet alleen van krachtige kleuren maar voelt ook prettig aan op de lippen. Extra bijzonder: als je de lippen samenperst, wordt het glittereffect versterkt

Catrice Glitter Storm Limited Edition

Catrice GLITTER STORM LIQUID LINER. € 3.59

Kijk me aan: De Liquid Liner met een intense duo-chroom glans geeft een schitterende blik. De drie glansnuances kunnen solo of als topper op een kleurbasis worden aangebracht. Dankzij de langhoudende formule blijft het glittereffect gegarandeerd de hele avond zitten.

Preview Limited Edition: Catrice Glitter Storm

Catrice GLITTER STORM GEL HIGHLIGHTER. € 4.99

Shine bright: De Gel Highlighter geeft het gezicht en het gebied rond de ogen een schitterende glans. De ultrafijne glansdeeltjes, die solo of bovenop de foundation kunnen worden aangebracht, versmelten met de huid en geven haar een zachte glow.

Ik ben zelf het meest benieuwd naar de gel highlighter en de liquid glitter lipsticks! Deze collectie is vanaf eind december tot en met eind februari te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Welk product zou jij graag willen uitproberen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.