Disney, Life goals

Disney update #9

Zoals altijd is het weer veel te lang geleden dat ik een update blogpost heb gemaakt. Afgelopen tijd heb ik echt super veel disney films gekeken. De films verdeel ik over 3 verschillende blogpost, niet in volgorde waarvan ik ze gekeken heb. Ik heb namelijk van sommige film series alle films gekeken, maar niet achter elkaar.  Tijd voor weer een update dus!

Disney nature Born in China

Als eerste een disney nature film; Born in China. Een documentaire over verschillende dieren die in China leven. Zoals bij alle Disney documentaires is het weer erg mooi gefilmd. Maar jammer vond ik ook deze weer tegen vallen. De verhaallijn was zoals bij meerdere van de Disney nature films, meerdere losse verhalen bij elkaar, die elkaar ook afwisselde. De verhaallijnen speelde dan dus wel door elkaar af en vond ik daardoor soms verwarrend en eigenlijk een beetje saai.

Ducktales en de wonderlamp.

Deze film vond ik echt verrassend leuk. Ducktales is natuurlijk voor mij gewoon al jeugdsentiment. Maar schokkend genoeg had ik nog nooit een film van ducktales gezien. Toen ik tijdens werk even hersenloos inpak werk moest doen, had ik deze film aangezet om te kijken. Klassiek Donald Duck verhaal, die samen met Dagobert Duck en de neefjes op avontuur gaan. Heerlijke afleiding en grappige film om tussen het werk door te kijken.Afbeeldingsresultaat voor pupstar

Pupstar (2016)

Dit is echt een typische amerikaanse kinderfilm vond ik zelf. Heerlijk voorspellend, maar alsnog wel leuk. De verhaallijn van de film vond ik dus mwah, maar de hondjes wel echt super schattig!

Afbeeldingsresultaat voor pupstarPupstar: Better 2Gether

Vervolg op de eerste pupstar film. Ook gewoon een oke leuke film. Zoals altijd minder dan de eerste film uit de reeks natuurlijk.

Afbeeldingsresultaat voor pupstar

Pupstar: Wereldtournee

Derde deel van pupstar. Ook weer een voorspellende film, verder wel oke.

Afbeeldingsresultaat voor pup star christmas

Pupstar: Christmas

Verrassend genoeg was deze vierde en laatste film uit de reeks tot nu toe, niet geheel voorspellend. Film om alvast een beetje in de kerstsfeer te komen!

 

Ik was zoals je kan lezen niet heel enthousiast over deze films. Over de films die in de komende Disney update voorbij komen, ben ik wel heel enthousiast. Verschil moet er zijn soms! Ik weet niet meer helemaal zeker of ik op deze manier de Disney updates blijf doen, of alleen nog de films deel, die ik echt het delen waard vind. De komende updates gaan nog wel op deze manier zijn, maar wanneer er verandering in komt, merken jullie dat natuurlijk als eerste.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.