Uncategorized

New year, New Me bullshit

New year, new me. I call bullshit! Ik vind het nergens op slaan om omdat het een nieuw jaar is, ineens je hele leven wil gaan omgooien. En dan heb je natuurlijk ook het cliche van ‘elke dag is een nieuw begin’. Ik ben er allemaal een klein beetje allergisch voor. Maar een nieuw jaar is wel een mooi moment om stil te staan bij afgelopen jaar en vooruit te blikken op de toekomst.

Dat is dan ook iets wat ik wel gedaan heb. Persoonlijk was 2018 best een rot jaar en ik ben er dan ook goed klaar mee. Ik zie 2019 dan ook wel als een schone lei.

Als ik terugblik op 2018 zijn er ook wel veel leuke dingen gebeurd. Ik sloot m’n blogpost over m’n behaalde voornemens af met de zin: Voor nu, groetjes 2017, dat 2018 maar weer vol mag zitten met mooie momenten, leuke mensen, feestjes en succes! En volgens mij is dit me alsnog wel redelijk gelukt! Zo vond ik een geweldig leuke nieuwe baan, veel leuke spontane tripjes naar Duitsland, Belgie of Parijs, heel veel leuke avonden uit, nieuwe vrienden en ook juist oude vrienden weer terug in m’n leven.

Over 2018 had ik geen specifieke voornemens. Ik had me alleen voorgenomen om alleen nog maar dingen te doen waar ik me goed bij voelde en die me wat gingen opleveren. Dit jaar is het me iets minder goed gelukt dan in 2017. Maar ik neem het motto gewoon mee het nieuwe jaar in en ik zie wel dat het me gaat brengen!

Na mijn terug blik op 2018, ben ik gaan nadenken wat ik in 2019 wil gaan bereiken. Zo heb ik verschillende doelen gesteld op persoonlijk, financieel en school vlak. Ook dit jaar ga ik, net als voorgaande jaren, m’n doelen niet delen. Jullie zien er vanzelf wel iets voorbij van komen op m’n blog op youtube kanaal. Het enige doel wat ik dan dus wel met jullie wil delen is dat ik in de uploads op m’n blog wat meer regelmaat wil krijgen en het zelfde geld voor m’n youtube. Daar is namelijk sinds ik bij m’n nieuwe baan ben begonnen geen video meer online gekomen en ik mis het best wel! Ik heb in ieder geval genoeg inspiratie voor nieuwe video’s. Dus er gaat zeker weer content aankomen!

Voor nu, doei 2018, je was een klote jaar. Hallo 2019, moge u beter zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.