Beauty

I love revolution dragon lips firebreathing

Ik zag deze liquid lipstick en was verliefd. Als eerst de verpakking al, een prachtige rode opvallende glitterdop. Als tweede de mooie kleur. In het ene licht lijkt de lipstick donker rood en in ander licht is het weer diep paars. En als derde de naam natuurlijk. Als een lipstick ‘dragon lips fire breathing’ heeft dat ook meteen m’n aandacht. Tijd op de lipstick uit te proberen!

Verpakking

De verpakking is een basic lipgloss/liquid lipstick verpakking. De kleur van de lipstick is meteen goed te zien en de dop is mooi rood beglitterd.

Applicator

De applicator van de liquid lipstick is een basic applicator en is eigenlijk niets bijzonders. De applicator is wel licht gebogen, waardoor het aanbrengen wat makkelijker is. Ook is met het puntje goed precies te werken.

De kleur

De kleur was echt heel moeilijk om vast te leggen omdat het dus in het ene licht rood lijkt en in het andere licht weer diep paars. Op deze swatch lijkt het toch een stuk meer donkerrood. Doordat de kleur mat opdroogt, vallen alleen jammer genoeg de glitters een beetje weg. Wel dat in ander licht juist de glitters heel mooi subtiel te zien zijn.

Het is dus een hele aparte kleur, maar wel heel mooi. De liquid lipstick droogt dus mat op, en blijft daardoor lang op de lippen zitten. Wel voelt hij op ten duur wat droog aan op de lippen.

Kruidvat, €3.49

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.