Beauty

Essence insta care lipstick 05 sweet poison & 03 refreshing pause

Op m’n werk, werk ik de gehele dag in de airconditioning. Dit zorgt er voor dat mijn lippen echt een sahara zijn. Ze zijn altijd super droog, veel velletjes en zijn bijna altijd gescheurd. Hier door ziet lipstick er vaak niet mooi uit, omdat ze niet verzorgend genoeg zijn. Maar een lipstick die insta care lipstick heet, klinkt al veel belovend!

De lipstick is verkrijgbaar in 6 kleuren. Waarvan dit 05 sweet poison en 03 refreshing pause zijn.

De verpakking van deze lipstick is niet zoals we hem traditioneel kennen. Het is een langwerpige huls. De verpakking is in de kleur van de lipstick en er staat op de verpakking dat er 20% sheabutter in zit. Dit betekend dat het een hele fijne en verzorgende lipstick moet zijn!

De lipsticks zijn vlak maar schuin afgesneden en doen me eerder denken aan een lippenbalsem dan aan een lipstick. De lipstick zelf kan je door middel van een draaisysteem omhoog en weer terug draaien.

Onder: 05 sweet poison
Boven: 03 refreshing pause

De lipsticks voelen echt super zacht en verzorgend aan op de huid. Ook is de kleur goed intens. Doordat de lipstick zo zacht en verzorgend is, blijft de kleur dus ook niet heel lang op de lippen zitten. Maar dit is ook niet wat ze beloven. Ze beloven mooie en verzorgde lippen en dat doet deze lipstick zeker!

Kruidvat €1.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.