Beauty

Essence you better work primer

Het is algemeen bekend dat een primer onder je make-up zorgt dat het een stuk langer blijft zitten. Jammer genoeg is dat niet bij elke primer zo. Zeker niet na een avondje uitgaan. Daarom was ik wel erg benieuwd naar deze primer. De ‘You better work!’ noemen ze een gym-proof primer. Nou ben ik nooit in de sportschool te vinden, maar hem uit testen tijdens een avond uit lijkt me een soort gelijke test!

De primer komt in een basic tube. Op de tube staat dat de primer sweat proof is, SPF20 bevat en een instant blur effect geeft.

De primer zelf heeft een licht groene kleur. Dit helpt om roodheid in het gezicht tegen te gaan.

De primer is iets vloeibaarder dan een standaard creme. Maar smeert daardoor wel erg makkelijk uit.

Als de primer is uitgesmeerd op de huid, zie je helemaal niets meer terug van de groenige kleur. De huid voelt wel meteen zacht aan. De geur van de primer is ook heel fijn en zacht.

Zodra je er foundation overheen aanbrengt, zie je gelijk het mooie geblurde effect op de huid. De primer doet op dat gebied dus zeker wat het beloofd. Tijd om te testen of deze primer m’n make-up echt op z’n plek houd!

En dat doet hij zeker! Na een avondje uit, zit m’n make-up nog een stuk beter op z’n plek dan als ik normaal geen primer zou gebruiken. Wel heb ik gemerkt dat het een groot verschil maakt met wat voor soort foundation je de primer gebruikt. Zo had ik een goed matterende foundation gebruikt en die zag er aan het einde van de avond heel vlekkerig uit. Maar met andere foundations had ik dat weet niet en zat het er nog mooi op!

 Kruidvat €3.59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.