Beauty

Catrice ultimate colour 370 in a rose garden

Dat ik fan ben van de catrice ultimate colour lipsticks, is algemeen bekend volgens mij. Ze dragen fijn, drogen je lippen niet uit en hebben mooie lange houdbaarheid. Het enige vervelende is; elke keer als ik een fijne en mooie kleur heb gevonden in de collectie, veranderen ze het weer of verdwijnt die specifieke kleur uit de collectie. Zo ook mijn favoriete rozige nude kleur. Online las ik deze kleur veel als vervanging voorbij komen. Tijd om uit te proberen dus!

De verpakking van de lipstick is standaard zoals we hem gewend zijn van alle catrice lipsticks. Straks, basic, zwart en met op de onderkant de naam en de kleur van de lipstick.

De kleur van de lipstick zelf is zacht roze. Hopelijk komt hij in de buurt van de oude kleur lipstick waar ik zo dol op was.

De kleur van de lipstick is wel ietsjes donkerder dan de roze nude lipstick die ik voorheen had. Dit maakt hem gelukkig niet minder mooi, want ik vind het nog steeds een mooie kleur!

De lipstick is goed gepigmenteerd en voelt zacht aan op de huid. Dit zorgt er ook voor dat de lipstick mooi geleidelijk slijt van je lippen gedurende dag en niet zo’n randje vormt. Ook voelt hij heel fijn aan op je lippen en droogt hij je lippen niet uit.

Kruidvat, trekpleister of Etos €3.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.