Persoonlijk

Youtube update

Ik heb het maken van youtube filmpjes altijd super leuk gevonden. Zeker het opnemen van shoplogs en ‘leuk geprobeerd’ afleveringen waren favoriet. Maar voor de mensen die ook mijn youtube kanaal volgen (of volgden) is het misschien al wel opgevallen dat er al ruim een half jaar niets online is gekomen. Maar hier wil ik graag verandering in gaan brengen!

Begin dit jaar had ik het doel gedeeld, dat ik meer content online wil zetten op m’n blog. Tot nu toe is dit erg goed gegaan. Ja, daar sta ik zelf ook van te kijken, aangezien ik het afgelopen maand erg druk heb gehad. Per week is er minstens 1 blogpost online gekomen en de meeste tijd zelfs 2 per week.

Dus leek het me nu een mooi moment om ook het filmen van video’s weer op te pakken. Ik heb er veel te lang weer over na gedacht of ik het wel weer wilde doen en vooral wat ik dan wilde doen. Ik heb er eigenlijk veel te veel over nagedacht en daardoor ben ik te veel gaan twijfelen. Uit eindelijk heb ik de knoop doorgehakt en heb ik besloten om gewoon weer te beginnen met het maken van het soort video’s die ik het leukste vind om te maken en te kijken.

Ook zijn er meerdere leuke idee├źn die uitgewerkt gaan worden en komen er leuke collabs aan! In de tussentijd heb ik al een paar video’s gefilmd, die ik nu alleen nog maar hoef te editten. Deze zullen dus zeer binnenkort online komen! Ik ga eerst proberen om een beetje vooruit te gaan filmen, zodat ik een buffer heb. De eerste video’s kunnen jullie weer vanaf 1 maart gaan verwachten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.