Beauty

Mua lipsticks

Dat ik groot fan ben van de MUA lipsticks was al duidelijk denk ik. Ik heb denk ik zo’n 20 kleuren van hun in m’n collectie in de tussentijd. Toch wilde ik deze 2 er nog aan toevoegen. Vooral omdat ik dan een geheel lipstick bakje vol heb met MUA lipsticks. Een slecht excuus, maar dat maakt de lipsticks niet minder mooi!

Ik heb gekozen voor de kleuren ‘shade 1’ en ‘shade 2’ een rode en paarse kleur. Wat is best raar vind is dat deze lipsticks ineens nummers hebben, terwijl alle lipsticks die in de setjes zaten, allemaal echt een naam hadden in plaats van nummers.

De hulzen van de lipsticks zijn net als alle andere basic glanzend zwart met een doorzichtige onderkant waar je de kleur meteen kan zien.

Zoals altijd zijn de lipsticks weer goed gepigmenteerd en blijven ze lang zitten op de lippen. Deze lipsticks hebben geen matte finish en voelen dan ook niet droog aan op de lippen. Dit vind ik een groot pluspunt, want hierdoor zijn ook velletjes op droge lippen bijna niet zichtbaar.

Ook met deze lipsticks ben ik weer blij. Voor nu geef ik mezelf alleen wel echt een stop op lipsticks kopen en al helemaal van MUA. Ik heb er nu echt genoeg, ook al zijn het zulke fijne lipsticks!

Kruidvat. €2.49

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.