Beauty

MUA undress your skin golden after glow

Zoals algemeen bekend is bij de gene die deze blog volgen, heb ik een grote liefde voor de highlighters van de MUA undress your skin collectie. Deze highlighters zijn makkelijk verkrijgbaar, betaalbaar en prachtige mooie highlighters. Ik heb dan ook bijna elke kleur in mijn collectie. Deze kleur was een van de weinige waar ik al een tijd over twijfelde. Maar ik kon het uiteindelijk toch niet laten!

De verpakking van de highlighter is basic wit met een doorzichtige deksel, zodat meteen de kleur goed te zien is.

Als je de kleur van de highlighter zo ziet lijkt het een intense gouden kleur en vind ik het zelf meer op een oogschaduw kleur lijken dan op een highlighter. Ik ben nu erg benieuwd hoe de kleur op de huid is en of hij dan ook zoveel kleur afgeeft.

De highlighter is op de huid een stuk warmer en gepigmenteerder dan ik hoopte van de highlighter. Ik vrees dat hij voor mijn lichte huid zelfs wat te donker is. Dit zou dus wel echt de perfecte highlighter kleur zijn voor de zomer of voor als je een getinte huid hebt.

Toch vind ik het nog een hele mooie en vooral gepigmenteerde highlighter. Dit maakt hem ook perfect te gebruiken als oogschaduw.

Kruidvat. €5.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.