Beauty

Catrice Prime & Fine Dewy glow fixing spray

Ik heb al eerder fixing sprays uit de Prime & Fine lijn van catrice geprobeerd en die bevielen erg goed! De andere fixing sprays die ik had waren alleen allemaal matterend en dat is niet altijd wat mijn huid nodig heeft. Zeker niet nu m’n huid soms ineens zo droog is. Deze Dewy glow spray zou m’n make-up moeten fixeren en ook nog is een mooie glow geven.

De spray zelf heeft een doorzichtige roze verpakking. Hierdoor zie je meteen dat de spray kleine roze shimmers bevat. Het is dan ook erg belangrijk dat je de spray goed schud voor gebruik, anders blijven alle shimmers onder op zitten.

Je kan deze spray zo wel als primer en als fixing spray gebruiken. Dit is iets wat ik erg fijn vind aan de prime & fine lijn van catrice. Gewoon lekker een twee in een product, lekker makkelijk en het werkt nog fijn ook.

De spray heeft een zachte en fijne nevel en voelt niet nat aan als je hem op je gezicht sprayt. Alleen op deze hele onscherpe foto zie je eigenlijk subtiel de shimmer in de spray.

De spray helpt je make-up de gehele dag op z’n plek te houden en werkt ook fijn als opfrisser tussendoor. De shimmers die in de spray zitten zijn erg subtiel en zie je dan ook zo goed als niet terug op de huid. Het hele doel van ‘dewy finish’ is dan eigenlijk weg. Maar als gewone basic fixing spray werkt hij nog steeds goed!

Kruidvat. € 4.59

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.