Beauty

Origins Spot remover

Zo nu en dan heb ik nog steeds last van pukkeltjes. Bij voorbaat komen ze het liefste de dag voordat ik een feestje of date heb. Veel anti puistjes producten zijn alleen veel te agressief voor mijn gevoelige huid. Tot ik deze van origins vond als een treatment spot remover!

Het merk origins kende ik al een tijdje. Het is een merk dat zich focust op het ontwikkelen van formules door ingrediënten uit de natuur samen te voegen met niet giftige stoffen uit de wetenschap. Ze zijn dus niet geheel natuurlijk, maar hebben natuurlijke stoffen hoog bovenaan staan.

De spot remover bevat dan ook veel natuurlijk ingredienten, alhoewel alcohol nog steeds boven aan staat. Dit is best logisch aangezien een spot remover eigenlijk de pukkel uitdroogt en zo laat verdwijnen of in ieder geval kleiner laat worden.

Op de verpakking wordt geadviseerd elke dag 1 tot 3 maal de gel aan te brengen op de onzuiverheid. Je brengt het dus echt alleen lokaal aan, anders kan de huid waar het dus niet nodig is, compleet uitdrogen. Je brengt een heel dun laagje aan over de pukkel en laat dit intrekken.

Vaak zijn dit soort producten erg agressief en maken ze mijn huid rood en geirriteerd. Deze verbazing wekkend genoeg niet! Wel droogt hij mijn huid uit als ik ook maar een mini beetje naast de pukkel aanbreng. Ik breng het het liefste ‘s avonds voor het slapen gaan aan, zodat het de dag er na weg of minder is. En dat doet hij zeker goed! Ze zijn sowieso altijd een stuk kleiner en rustiger, dan al wel niet geheel weg.

Ik ben erg te spreken over deze spot remover van Origins! Een fijn, niet al te agressief product, maar wel een dat werkt!

Douglas, € 18.86

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.