Beauty

Essence trend edition ‘sun. sand. & golden rainbows

De warme zon op je gezicht, een wit zandstrand en goud licht dat je onvergetelijke momenten belooft – in de maand juli kun je genieten van eindeloze zomerdagen en uitbundige nachten. Met de bronzing producten van de Essence trend edition “sun, sand & golden rainbows.” ben je verzekerd van een geweldig vakantiegevoel. Een zongekuste look is binnen handbereik!

Essence Sun. Sand. & Golden Rainbows.

Matt Bronzing Powder – € 3,89

Op naar het strand! De waterproof bronzer in jumbo-formaat geeft een natuurlijke bruining aan het gezicht en de hals. Er zijn twee verschillende tinten: eentje voor de lichtere huid en eentje voor de donkerdere. Niets staat je meer in de weg voor een relaxte stranddag.

Essence Sun. Sand. & Golden Rainbows.

Baked Multi Colour Highlighter – € 3,59

Wat een mooie zomerse glow! De gebakken meerkleurige highlighter is verkrijgbaar in twee versies en bevat tinten die een frisse en glanzende uitstraling geven. Je kunt de kleuren solo of in combinatie met elkaar gebruiken. Strijk zachtjes met een highlighter kwast over de highlighter en breng aan op bijvoorbeeld je neus, jukbeenderen en onder de arcadeboog.

Essence Sun. Sand. & Golden Rainbows.

Bronzing Drops – € 3,59

Voor de zonliefhebbers. Met zijn twee nuances zorgt de vloeibare bronzer voor zon gekuste accenten. Breng een druppeltje aan op het gebied dat je wilt benadrukken of gebruik meerdere druppels voor het hele gezicht. Blend deze met je vingers uit voor een ultieme glow.

Essence Sun. Sand. & Golden Rainbows.

Bronzing Water – € 3,99

Een licht gebruinde huid laat ons er vaak meteen stralender en gezonder uitzien. Deze zomer is het niet moeilijk om die gedroomde beach look te krijgen. Deze tanning mist verfrist en maakt onze teint intenser met elke applicator en dat alles zonder zon.

Essence Sun. Sand. & Golden Rainbows.

Face Brush – € 3,89

Perfect voor bronzers, blush en matterende poeders. De superzachte kwast is geschikt voor het aanbrengen van poeder texturen. Zonaanbidders zullen dol zijn op het design.

Deze collectie is zeker ultiem zomers. Echt de basic must haves voor een prachtige zomer look! Deze trend edition is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en de Trekpleister vanaf juli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.