Beauty

Smashbox always on gel eyeliner

Vroeger droeg ik elke dag eyeliner onder m’n ogen. Een mooie donkere lijn die m’n ogen omringde. Als ik nu terug kijk vind ik mezelf net een panda. Op een gegeven moment ben ik gaan minderen met eyeliner tot ik het zo goed als niet meer droeg. Een tijdje terug ging ik een avond uit en deed ik weer eens een lijntje onder m’n oog zetten. Dit vond ik toch wel weer leuk staan, alleen bleef dat oogpotlood totaal niet op z’n plek zitten en had ik mega smudge plekken onder m’n ogen na een tijdje. Tot ik deze eyeliners vond waar iedereen zulke goede verhalen over had. Tijd om uit te proberen dus.

Ik heb zelf nog nooit eerder make-up van smashbox te probeert. Ik weet alleen dat deze always on gel eyeliners en hun primers erg populair zijn. Zo besloot ik ze toch maar eens te proberen!

Ik heb gekozen voor twee verschillende kleuren. Als eerst een mooie diep zwarte kleur ‘fishnet’ en een lichte champagne kleur ‘bubbly’.

Beide kleuren zien eruit als gewone basic oogpotloden. Je moet ze gewoon slijpen en hebben niet echt een heel precies puntje daardoor.

Wel geven beide kleuren echt veel kleur af. ‘Fishnet’ is echt diep zwart en ‘bubbly’ is een prachtige highligh kleur.

Ook maken ze hun belofte echt waar. Want deze eyeliners gaan echt nergens heen. Je krijgt ze echt alleen van je huid af met een goede make-up remover. Ze zijn smudge proof en blijven echt een hele dag goed zitten. Ook hebben ze bij mij een hele avond carnaval overleefd en dat vind ik persoonlijk wel de perfecte test.

Douglas, €20.40

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.