Beauty

Kruidvat nepnagels

Ik heb van mezelf geen mooie nagels. Ze hebben allemaal een andere vorm, zijn niet sterk, beschadigen en breken daardoor snel en nagellak blijft er maximaal 2 dagen mooi op zitten. Ik had al wel eens eerder nepnagels geprobeerd, maar dit was geen succes. Ze waren te lang, moeilijk korter te vijlen en daardoor vielen ze er snel vanaf. Ook was het niet heel handig met werk. Nu heb ik ander werk, waardoor het wel kan en vond ik dit setje bij de kruidvat! Deze zijn basic, zou je meer mee kunnen en zijn een stuk korter.

De nagels komen in een value pack met 216 stuks in 10 verschillende maten. Voor elke soort nagel zou er dus wel een goede maat bij moeten zitten. Ik heb gekozen voor de ovale vorm, aangezien ik dit de mooiste vorm vind bij mijn handen.

De nagels komen in een stevige plastic vakjes doos. Alle nagels zitten zo netjes gesorteerd. Ook komt de set nog met een bokkenpootje, nagelvijltje en natuurlijk nagellijm.

Het aanbrengen van de nagels gaat erg makkelijk. Je moet de nagels schoon en vet vrij maken, de juiste maat per nagel uitkiezen en dan is het een kwestie van opplakken. De nagels waren naar mijn smaak alsnog net iets te lang, maar het bij vijlen ervan ging erg makkelijk. Daarna was het alleen nog maar een kwestie van lakken en ik had mooie lange nagels!

De nagels bleven ruim een week zitten, waar ik echt van stond te kijken, aangezien de vorige keer dat ik nepnagels op had ze binnen 2 dagen er allemaal afvielen. Ook als er een nagel wel afvalt, zijn ze alsnog makkelijk terug te plakken. Na 1,5week tijd heb ik ze er toch zelf maar afgehaald omdat er steeds meer nagels loslieten.

Nadat ik ze eraf gehaald had, viel het me echt mee hoe m’n eigen nagels er aan toe waren. Ik was bang dat ze beschadigd waren door de lijm of het eraf halen van de nagels. Dit was geheel niet het geval en daar was ik erg blij mee. Ik ga dan ook zeker deze nagels blijven gebruiken, want ik merk echt wel dat m’n eigen nagels er sterker van worden. Wel doe ik tussen het eraf halen en het zetten van nieuwe, een tussenpauze van een paar dagen zodat mijn eigen nagels kunnen rusten en ademen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.