Beauty

Essence i love extreme brown mascara

Ik barst echt van de mascara’s. Ik heb er al zo veel uitgeprobeerd, maar heb nog steeds geen mooie, fijne en betaalbare mascara gevonden. Die zoektocht blijft dan ook door gaan. Zo leek het me nu een keer leuk om voor de verandering een keer een bruine mascara te testen.

Ik heb al eerder een mascara uit de i love extreme lijn van essence gebruikt. Deze vond ik erg fijn, alleen soms een beetje heftig, wat logisch is bij zo’n naam. Daarom was ik erg benieuwd of een bruine kleur van een mascara een groot verschil zou zijn.

De huls van de mascara is donkerbruin en heeft met roze letters de naam erop staan, wat meteen erg opvalt.

De borstel van de mascara is een borstel met een kleine dunne plastic ‘haren’. Hierdoor is het meer een soort kammetje dan echt de klassieke borstel die de meeste mascara’s hebben. Dit betekend wel vaak dat de borstel de wimpers goed scheid en lengte geeft.

En lengte geeft de mascara zeker! De mascara maakt m’n wimpers mooi lang, scheid ze mooi en geeft ze flink wat volume. Wel vind ik de kleur zo donker bruin, dat het bijna zwart lijkt. Op dat punt vind ik het dus niet zo’n toegevoegde waarde en had ik net zo goed gewoon de zwarte versie kunnen kopen.

De mascara is mooi en blijft de gehele dag mooi zitten. Alleen de kleur vind ik voor een bruine mascara niet veel verschillen van een zwarte.

Kruidvat, € 2.89

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.