Lifestyle

Toilet tapes

Een totaal ander onderwerp dan wat ik normaal behandel op m’n blog, maar alsnog vind ik het leuk! Ik woon nu al een tijdje op mezelf en had in het begin echt een ontiegelijk hekel aan het huishouden. Toch moet het gedaan worden, maar leuk vond ik het echt niet. Beetje bij beetje begin ik het nu steeds minder erg worden en misschien zelfs bijna wel leuk. Nee, ik ga (denk ik) niet zo snel een blogpost wijden aan verschillende schoonmaak middelen, maar dit product vond ik te leuk om niet met jullie te delen!

De toilet tapes, het klinkt misschien raar, maar het is precies hoe het klinkt. Een soort tape wat je aan je toilet kan plakken, met aan het uiteinde een verfrissend wc blokje.

Met de krachtig hygiënische werking en het beperkte gebruik van plastic is Toilet Tapes dé trendsetter voor je toilet.

Het ziet er dus en leuk uit, hebben lekkere verrassende geuren en is nog beter voor het milieu door het minimale gebruik van plastic!

De toilet tapes zijn verkrijgbaar in 6 verschillende geuren en ik heb er 5 gekregen om te proberen! Ze hebben de geuren:

  • Lushy limes
  • Lovely lavender
  • Mystic marine
  • Floral fest
  • Dazzling dutch
  • Peppermint passion

Van al deze geuren mis ik alleen de mystic marine.

De geuren zijn intens en lekker. Vaak hebben dit soort producten voor de toilet een typisch wc verfrisser geur. Dat zijn deze gelukkig niet allemaal. Ook zijn het niet allemaal van die voorspellende geuren, wat het ook weer leuker maakt! Verder heeft elke geur zijn eigen printje tape. Ook zijn ze makkelijk op te plakken en weer te verwijderen.

Ik vind het een leuk, vernieuwend en verrassend product! Vooral door de niet standaard geuren, het gebruik van minder plastic en de leuke vrolijke printjes.

Binnenkort verkrijgbaar bij Kruidvat, voor nu online bij toilet tapes.

Deze blogpost bevat gekregen producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.