Beauty

Essence Trend edition: SUMMER days & nights.

Eén ding is zeker: het wordt heet deze zomer –niet alleen de dagen maar ook de nachten! Met de warme zomeravonden breekt ook de tijd aan van de coole zomerfeesten. Of je de avond nu doorbrengt aan de rooftop bar, in het park of bij het meer –de zomer wordt onvergetelijk met jouw favoriete vrienden en vriendinnen. De nieuwe essence Trend Edition “SUMMER days & nights”, die verkrijgbaar is van half augustus tot eind september, verzekert je van een perfecte zongekuste look. Stralende highlighters, expressieve glam-­‐wimpers en glosses met een wow-­‐effect: deze Trend edition biedt alles wat je nodig hebt voor een super zomerstijl.

Eyeshadow Pallete €7.99

Het multikleurenpalet met matte, glinsterende en metallic effecten laat elk beautyhart sneller kloppen. De tien hoog gepigmenteerde kleuren, variërend van warm koper tot stralend turkoois, bieden precies wat je nodig hebt voor een stralende zomerse make-­‐up of het nu gaat om een subtiele look voor overdag of een oogverblindende stijl voor de avond.

Glow bar highlighter palette €9.99

Gimme the glow! Met dit jumbo highlighter palet wordt elke look zelfs stralender dan de zon. De vijf warme tinten goud, rosé, brons en champagne zijn hoog gepigmenteerd en kunnen gemakkelijk worden aangebracht met een waaiervormige kwast –zo tover je een prachtige, zomerse gloed op gezicht en lichaam.

Glamour lashes €2.99

Lashes on fleek? Zeker weten, met deze glamour wimpers! De kunstwimpers garanderen een expressieve blik en maken elke make-­‐up look compleet. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen langs de wimperlijn met de speciale toegevoegde wimperlijm, ze blijven goed zitten en zijn de perfecte partner voor opwindende zomerfeesten!

Plumping lipgloss €2.59

Volumineuze en glossy lippen maken deel uit van elke perfecte zomerse make-­‐up. De Plumping Lipgloss overtuigt met felle kleuren en een intensieve hoogglans finish en zorgt voor zichtbaar vollere lippen.

Glow enhancer setting spray €3.89

Dé must-­‐have voor lange avonden op de dansvloer! De fixeerspray geeft een stralende teint, fixeert de make-­‐up en laat een goud glansje achter op de huid. Dankzij de lichte verneveling geeft het ook een boost van frisheid tijdens warme (na)zomerdagen.

Body jewellery tattoos €1.99

Deze tijdelijke Body Jewellery Tattoos zijn super gemakkelijk in gebruik –kies de gewenste plaats uit waar je de tattoo wilt aanbrengen, maak nat met wat water, laat even drogen en verwijder dan de folie. De dessins in rosé-­‐en geel goud kunnen op het lichaam, de handen en de vingers worden aangebracht; voor een unieke zomerlook.

Deze limited edition is vanaf half augustus exclusief bij de Etos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.