Beauty

Revolution Re-loaded basic mattes.

Oogschaduw. Het blijft een haat-liefdes verhouding bij me. Ik vind oogschaduw super mooi en ben ook altijd jaloers op mensen die zulke prachtige ooglooks kunnen maken. Mij lukt het alleen nooit, jammer genoeg. Om toch nog een poging te wagen, vond ik dit basic pallet een mooi begin om het toch nog een keer te proberen.

De verpakking van dit oogschaduw pallet is mooi en basic. Je ziet in een oogopslag welke kleuren er in zitten, dus is hij makkelijk te vinden in m’n collectie.

De kleuren zijn allemaal mat. Perfect voor een basic ooglook. Door de veel verschillende tinten die erin zitten, kun je alle kanten op met dit pallet. Zowel een dagelijkse look, als een mooie avond look.

Swatches rij 1.
Swatches rij 2.
Swatches rij 3.

De kleuren zijn allemaal mooi gepigmenteerd en voelen zacht aan. Ook zijn ze allemaal mooi mat en blenden ze goed in.

Een mooi pallet voor me om mee te beginnen, want alle basics voor een mooie ooglook zitten erin. Ze hebben van deze serie nog veel meer mooie oogschaduwpallets, met andere tinten en nog betaalbaar ook! Voor iedere huidtype en look een mogelijkheid dus!

Kruidvat. €4.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.