Beauty

I heart make up revolution Fixing Spray.

Ik ben gek op fixing sprays en ik gebruik het dan ook elke dag royaal. Ik was dan ook erg blij dat ik een nieuwe fixing spray binnen kreeg om te testen!

Dat i love make-up een fixing spray had wist ik al, hij sprak me eigenlijk alleen nooit genoeg aan om uit te proberen. Toch ben ik gezwicht en heb ik hem uitgeprobeerd!

De verpakking van de spray is fel paars en redelijk groot. De fixingsprays die ik hiervoor gebruikte waren allemaal een stuk kleiner, vaak 50ml. Deze fixing spray is een stukje groter met 100ml. Top voor thuis gebruik, minder handig om mee te nemen in de handtas voor onderweg.

De spray is een hele fijn mist. Bij sommige sprays voelt de huid heel nat aan na het sprayen, maar deze totaal niet. De spray voelt fris aan op de huid. De huid voelt zacht aan en de spray droogt snel op. Ook niet geheel onbelangrijk; hij doet z’n werk goed! M’n make-up blijft de gehele dag goed op z’n plek.
Iets wat ik wel minder fijn vind aan deze spray is de geur. Ik kan de geur niet helemaal plaatsen, maar het lijkt te ruiken naar chemische kersen ofzo. Totaal geen fijne geur, maar dit is persoonlijk natuurlijk.

Kruidvat. €5.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.