Beauty

I love revolution Mystical mermaids lipstick Beach Babe

Ik heb een zwak voor mooie en schattige verpakkingen en voor leuke namen van producten. Daardoor valt een product op en heeft het mijn aandacht en is heel eerlijk gezegd soms ook de enige reden waarom ik een product wil kopen. Zo ook bij deze lipstick, want kom op zeg, een lipstick die Mystical Mermaid heet, heb ik gewoon nodig!

De verpakking heeft blauwe schubben en past dus geheel bij de naam van de make-up lijn. Verder is onderaan meteen duidelijk te zien welke kleur het is, aangezien ik (zoals de meeste) ook mijn lipsticks op z’n kop in mn stash heb staan. Zo vind ik altijd meteen de juiste kleur!

Ik koos voor de mooie nude kleur uit de collectie met de naam Beach Babe. Ook geheel toepasselijk!
De lipstick zelf heeft ook het schubpatroon, wat ik echt een heel leuk detail vind.

De lipstick zelf is dus een mooie roze nude kleur. De lipstick is duidelijk mat, maar voelt niet droog aan. Door de matte finish is de lipstick wel goed gepigmenteerd. Ik heb zelf over het algemeen erg droge lippen, dus blijf ik liever weg van matte lipsticks. Normaal voelen ze erg droog aan en accentueren ze velletjes, wat niet erg mooi is. Maar deze lipstick laat mijn lippen zacht en gehydrateerd aan voelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.