Beauty

I heart makeup Bronze & Glow

Als een make-up verpakking er zo uit ziet, kan ik het toch niet laten liggen?! Ik was al bekend met de oogschaduwpalletes die eruit zagen als een smeltende chocoladereep. Ik wist alleen niet dat ze ook face palletes er van hadden! Toen ik er dus achter kwam dat er een versie was met bronzer en highlighter, kon ik het niet laten natuurlijk.

De verpakking is echt geweldig leuk en schattig. Echt een eye catcher in je collectie! Voelt ook stevig en luxe aan.

De bronzer in het pallet is een licht bruine kleur. Ideaal voor mijn lichte huidskleur. Ook lijkt hij geen oranje ondertoon te hebben, waar ik al helemaal blij van word.
De highlighter is redelijk licht van kleur en lijkt subtiel.

Als ik de kleuren swatch op m’n arm zien de kleuren er goed gepigmenteerd uit. De kleuren zijn op de huid goed in te blenden, maar wel een stuk minder intens dan de swatches. Gelukkig is de bronzer goed op te bouwen. De highlighter is te subtiel naar mijn smaak en iets moeilijker op te bouwen tot een mooie glans.

Kruidvat. €6.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.