Uncategorized

Office inspiratie

Om te wachten tot ‘t nieuwe jaar om grote veranderingen te maken of m’n leven te beteren is niet echt mijn stijl. Ik weet van te voren toch al dat het nergens op slaat en als ik iets wil veranderen of toe ben aan verandering, dan wil ik het liefst dat ik er gister al mee begonnen was. Zo ook nu.

Voor de mensen die het nog niet helemaal mee gekregen hebben. Afgelopen oktober is m’n leven ineens 360 graden gedraaid. Uitgebreidde uitleg/verhaal komt daarvan nog online. Maar ineens ben ik verhuisd en woon ik in een prachtig monumentaal pand. Het prachtigste hiervan is de vide die ik heb. Een vide die ik geheel kan gaan inrichten voor werk, studeren en ontspanning.

Het meest enthousiast en gemotiveerd ben ik om een mooi kantoor te creëeren op deze verdieping. In mijn oude appartement werd namelijk de eetkamertafel gebruikt om deze blog (proberen) te runnen en m’n studie proberen te doen. Ohja, en soms functioneerde die ook nog als beerpong of eettafel. Alles in een en daardoor nooit echt een plek waar ik me volledig kon concentreren op wat ik eigenlijk moest doen. Allemaal excuses natuurlijk, maar een mooie nette en vooral ruime werkplek helpen nou eenmaal flink mee in productiviteit.

Iets waar ik al over uit ben is de plek waar hij komt te staan. Doordat mijn muren boven schuin aflopen en ik prachtige oude balken heb lopen, kan ik mijn bureau dus niet tegen de muur kwijt. De bureau komt dus op deze manier de kamer in te staan, zodat ik uitzicht heb op de rest en niet tegen een muur hoef aan te kijken.

De setup van het bureau gaat vergelijkbaar zijn met dit bureau. Aan een kant een ladekast en aan de andere kant gewoon bureaupoten.

De hele vibe van dit kantoor spreekt me sowieso aan. Het rustige en zwart wit gestylede en natuurlijke materialen. Iets wat ik ook graag wil is veel planten. Ook dat vind ik mee werken aan het creëren van rust in een ruimte, terwijl het de ruimte ook meteen gezelliger maakt en kleur toevoegt.

Ondertussen heb ik de basis voor het creëren van een thuis kantoor besteld en ik kan niet wachten tot het geleverd wordt. Ik ben meteen weer gemotiveerd om te willen beginnen met bloggen en met studeren! Waarvan vooral dat laatste een zeldzaam voorkomen is. Zodra het kantoor af is zal ik het eindresultaat natuurlijk met jullie delen!

Voor sneak peaks tussendoor, houd m’n Instagram in de gaten.